Korjaa puhelimesi tänään

Matkapuhelimesi ja tietosi ovat turvallisissa käsissä

 

Helppo, turvallinen ja nopea matkapuhelimen korjaus

Matkapuhelin on yksi henkilökohtaisimmista laitteistamme –jos se vaurioituu, sen päätyminen vääriin käsiin voi tulla sekä kalliiksi että työlääksi.
Puhelimen lähettämisen korjaukseen tulisi olla helppoa ja turvallista, ja me mobylifellä olemme ylpeitä voidessamme tarjota valtuutettua huoltoa sekä verkossa että liikkeissämme.

Kuinka toimin:

1) Valitse merkki, malli ja vika

Käytä yllä olevaa alasvetovalikkoa valitaksesi matkapuhelimesi merkin, mallin ja vian/viat. Jos et löydä sopivaa vikatyyppiä, valitse kohta "muu” ja kuvaile vika omin sanoin. Jos kyseessä on jokin muu kuin valmistusvika teemme teille kustannusarvion sen jälkeen, kun olemme tarkastaneet laitteesi.

2) Tarkista tilauksesi

Lue tilauksesi läpi ja täydennä lisätietoja vapaatekstikenttään. Muistathan ilmoittaa meille, jos puhelimeesi kuuluu voimassa oleva takuu tai vakuutus. Valitse maksutapa ja jatka kassalle. Kun ostosi on rekisteröitynyt, lähetämme sähköposti-ilmoituksen ohjeineen siitä, kuinka valmistelet, pakkaat ja lähetät laitteesi.

3) Lähetä matkapuhelimesi

Valmistele ja pakkaa puhelimesi ohjeittemme mukaan. Vie se lähimpään postin palveluun. Otathan tietosi talteen laitteesta aina kun se on mahdollista.

Näin helppoa se on!

Korjauta puhelimesi tänään

Matkapuhelimesi ja tietosi ovat turvallisissa käsissä

Korjaa puhelimesi tänään
 

Valtuutettu merkkihuolto

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftonepluszteXiaomiLenovo logo mobylife

 

 

ISO 9001 ISO 14001 BW