Tietosuojalauseke

Johdanto

Tietosuojalauseke päivitettiin Suomen osalta 12. marraskuuta 2019.

Mobylife on vahvasti sitoutunut suojaamaan henkilötietoja. Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan miksi ja kuinka keräämme henkilötietoja, millaisia henkilötietoja keräämme ja mihin käytämme niitä. Sitä sovelletaan sekä henkilöiden itse, että muiden osapuolten luovuttamiin henkilötietoihin.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Meille annettuja henkilötietoja käytetään palveluidemme tarjoamiseen ja niiden mittaamiseen. 

Meille annetut henkilötiedot voidaan jakaa käsiteltäviksi eri alihankkijoillemme, laitevalmistajille ja kumppaneille.

Kun keräämme ja käytämme henkilötietoja, pyrimme läpinäkyvyyteen siinä, miksi ja kuinka käsittelemme niitä.

 

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Tanska

mobylife DK A/S, yritystunnus: 38294709

Puhelin: +45 7020 75 76

Ruotsi

mobylife AB, yritystunnus: 556467-4454

Puhelin: +46 40-430030

Norja

mobylife AS, yritystunnus: 992036850 

Puhelin: +47 32 24 28 70

Suomi

mobylife Oy, yritystunnus: 2324965-0

Puhelin: +358 9 565 5730

 

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tallentamamme henkilötiedot

Meiltä palveluita hankkineilta henkilöiltä tallentamiamme henkilötietoja ovat:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

Pitääksemme kirjaa tarjoamistamme palveluista tallennamme myös laitetietoja, kuten:

  • Merkki
  • Malli
  • IMEI-koodi
  • Sarjanumero
  • Ostopäivä
  • Vian kuvaus

Tallennamme myös tiedot tilatuista palveluista, tilausten toimituksista ja laskutuksesta.

 

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen Tietosuojalausekkeessa määriteltyjen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi. Tietoja saatetaan joutua säilyttämään pidempään jos jokin sopimus tai sovellettava laki sitä vaatii.

 

Missä henkilötietojani säilytetään?

Henkilötietoja sisältävät asiakasrekisterimme on tallennettu tietokantoihin palvelimilla, jotka sijaitsevat suojatuissa paikoissa Tanskassa ja Suomessa. 

 

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihini?

Työntekijöidemme on päästävä järjestelmiimme tallennettuihin henkilötietoihisi, jotta voimme tuottaa sinulle palvelujamme. Olemme kuitenkin rajoittaneet käyttöä määrittämällä järjestelmiimme käyttäjäroolit, joilla on työtehtävistä riippuvat käyttöoikeudet. Palveluportaaliamme käyttävät kanavakumppanimme työntekijät voivat myös seurata tilausten kehitystä korjausprosessin aikana ja päästä näin henkilötietoihin. Meillä on kuitenkin myös jokaiselle työntekijälle henkilökohtainen sisäänkirjautuminen.

  

Kenelle ja miksi henkilötietoni jaetaan?

Meidän on jaettava joitain henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotta voimme tuottaa palvelujamme. Valmistajien valtuuttamina olemme sopimussuhteessa heidän kanssaan ja meitä sitovat velvoitteet jakaa tilaustemme henkilötiedot laitteesi valmistajan kanssa. Maksusiirtoja varten meidän on jaettava henkilötietoja maksupalveluiden tarjoajien kanssa. Meidän on jaettava henkilötietoja logistiikkakumppaneillemme, jotta voimme lähettää tilaukset takaisin omistajilleen. 

Verkkosivustollemme on asennettu Google Analytics verkkoliikenteen seuraamista ja analysointia varten, mikä tarkoittaa, että keräämme käyttötietoja ja evästeitä. Nämä tiedot jaetaan Googlen kanssa, jotta se voi laatia raportteja toimista ja jakaa ne muiden Googlen palveluiden kanssa. 

Jotta voimme jatkuvasti parantaa palvelutarjoustamme ja asiakaskokemusta, jaamme myös tilausnumeron, sähköpostiosoitteen ja asiakkaan nimen TrustPilotin kanssa, jotta he voivat avustaa meitä palautteen keräämisessä ihmisiltä, jotka ovat ostaneet tai käyttäneet palveluitamme. 

 

Rekisteröidyn henkilön oikeudet ja kuinka niitä käytetään

Rekisteröitynä henkilönä sinulla on tiettyjä oikeuksia ja meidän vastuullamme on varmistaa, että voit käyttää näitä oikeuksia hankkiessasi palveluita meiltä. Kaikki meillä tapahtuva tietojen tallennus ja käsittely perustuu antamaasi suostumukseen ja sinulla on oikeus perua se milloin tahansa. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista tai oikeuksiesi käyttämisestä rekisteröitynä henkilönä, voit ottaa yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluumme tai lähettää meille sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pääsy henkilötietoihin

Sinulla on oikeus päästä meidän rekisterinpitäjänä säilyttämiimme henkilötietoihisi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilötietojen muuttaminen

Jos haluat päivittää meille antamiasi henkilötietoja, voit ottaa yhteyttä maakohtaisiin asiakaspalveluihimme tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilötietojen poistaminen

Rekisteröitynä henkilönä sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyissä tilanteissa. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kysymykset tai valitukset

Ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluun tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Valtuutettu merkkihuolto

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftonepluszteXiaomiLenovo logo mobylife

 

 

ISO 9001 ISO 14001 BW